23 de març del 2007

Es presenta públicament la IV Trobada d’Estudiants dels Països Catalans.



Cartell de la IV Trobada d’Estudiants dels Països CatalansEl Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), iniciava a les 12.00 del migdia d’aquest matí a Barcelona, la roda de premsa de presentació de la IV Trobada d’Estudiants dels Països Catalans a la sala d’actes del CIEMEN. La Trobada es farà a Cardedeu (Vallès Oriental) els dies 5, 6, 7 i 8 d’abril i està previst que hi hagi xerrades, debats, tallers, concerts, teatre i altres activitats d’oci. Les inscripcions ja estan obertes.


Un dels portaveus del SEPC.Adrià Castellví (portaveu del SEPC) ha exposat breument la importància d’aquesta: “La qualitat i maduració de la quarta edició és sens dubte fruit de la consolidació de la nova organització”. També ha destacat aquesta com una de les activitats més importants per l’organització d’estudiants: “Junt amb el Congrés d’Estudiants de Filologia Catalana, que enguany celebrarem a València és una de les dates més important pel SEPC”. “Cardedeu serà un lloc per l’enriquiment mitjançant el debat, i el fet de compartir experiències d’arreu del país ens farà més rics discursivament i sobretot a l’hora de proposar alternatives”.

Portaveu de la Trobada d’Estudiants.Marc Sanjaume (portaveu de la Trobada d’Estudiants), ha destacat: “Que l’objectiu d’aquesta és esdevenir un espai de debat i reflexió sobre la situació de l’educació a nivell de Països Catalans pel que fa ensenyament secundari i universitari”. “A més a més, ho farà combinant activitats lúdico-festives i de cultura popular”. “La presència de ponents com Rosa Canyadell del sindicat USTEC i d’exmilitants del moviment estudiantil permetrà analitzar el sistema educatiu des dels diversos punts de vista de la comunitat educativa.”

Durant la roda de preguntes Marc Sanjaume ha agraït la participació i el recolzament a la Trobada de les entitats de Cardedeu: Casal Popular La Traca, Casal de Joves, l’Esquellot i també l’Ajuntament. També ha puntualitzat que la Trobada és oberta a tothom i les seves activitats són gratuïtes excepte el concert de dissabte nit.

Per últim el portaveu del SEPC ha tornat a donar les gràcies per la presència dels mitjans, i els ha convidat a participar de la Trobada desplaçant-se fins a Cardedeu i/o fent ressò dels debats, idees i reivindicacions del moviment estudiantil, que es puguin generar durant els dies 5, 6, 7 i 8 d’abril a Cardedeu.



Més informació: www.sepc.cat/trobada