28 de febrer del 2009

La UAB intenta aplicar un règim similar al penitenciari a l’estudiant en vaga de fam

El rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha decidit actuar contra les mostres de suport que està rebent en Tomàs, estudiant d'aquesta universitat que des del passat 23 de febrer està en vaga de fam.
Des del primer dia d'aquesta nova protesta, diversos agents de la seguretat privada de la UAB mantenen un control a l'entrada de l'edifici d'estudiants, on roman en Tomàs, amb l'únic objectiu de vigilar i anotar totes aquelles persones que s'acosten a donar suport a l'estudiant en vaga de fam. A més a més, han establert que durant les hores de la nit i els caps de setmana només podran entrar les persones que estan en una llista, tot intentant aplicar un règim similar al penitenciari.
També, la rectora de la UAB, Ana Ripoll, ha ordenat fer retirar tots els cartells i pancartes que fan referència a la vaga de fam que hi ha a les parets de la Universitat.
Tot i això, les mostres de suport a en Tomàs no s'aturen. Desenes de persones s'acosten diàriament a l'edifici d'estudiants de la UAB, diverses organitzacions polítiques, sindicals i socials ja han emès comunicats de suport (CAJEI i Maulets) o s'han fet ressò (Endavant, CGT, CUP, entre altres) d'aquesta protesta estudiantil, etc.
- Cartell de suport a la vaga de fam [per a encartellar tot arreu!]


Solidaritat des de l'Alguer